Vegan gnocchi met spinazie en tomatensaus
Beschrijving
Gnocchi gerecht met kant en klare Napolitana saus voor een doordeweekse dag, snel en simpel te maken. De gnocchi kan kort gekookt worden en wordt dan aan de saus toegevoegd. In het recept heb ik de gnocchi gebakken, zodat het meer smaak krijgt.
Let op: met de verse pasta en pastasauzen heeft AH regelmatig een 1 + 1 actie en dan is zowel de gnocchi als de saus in de aanbieding.
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de tomaten in stukjes.
Bak pijnboompitten goudbruin in een droge bakpan. Haal de blaadjes van de verse basilicum.
Verhit wat olijfolie in een wok en bak de gnocchi in 10-15 minuten goudbruin.
Bak de tomaten kort in een wok en voeg de spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg de tomatensaus toe en warm nog even goed door.
Bestrooi met de verse basilicum.