Taco tubs met fajita saus

Taco tubs ter vervanging van de glutenvrije wraps
Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 15 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 30 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Beschrijving

Dit recept is van origine voor de glutenvrije wraps bedacht, maar toen de prijs van de glutenvrije wraps zo hoog werd dat het een superdure maaltijd werd hebben we dit aangepast in de taco tubs. Kleine bakjes die je kunt vullen met dezelfde saus. Beetje rucola en/of ijsbergsla erop en genieten maar. 

Natuurlijk kun je de mini taco tubs altijd weer vervangen door glutenvrije wraps (BFree)

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de paprika’s en de courgettes in stukjes. Verwarm de oven voor op 125 graden. 

  2. Verhit de olijfolie in een wok en bak het gehakt rul met paprikapoeder, zout en peper. Voeg de paprika’s en de courgette toe en wok deze mee.

  3. Verwarm de mini taco tubs 10 minuten in de oven. 

  4. Voeg het zakje Fajita kruiden toe aan de wokgroenten samen met de maïs en warm nog even goed door.

  5. Haal de tacob tubs uit de oven en plaats deze op een bord. Server samen met de woksaus, de rucola, ijsbergsla en de salsasaus. 

Keywords: vleesgerecht, glutenvrij, zuivelvrij
Ingedeeld onder