
Spaghetti met boerenkool
Beschrijving
Heerlijk eenvoudig pastagerecht, snel te maken. Je hoeft hiervoor alleen ui te snijden. De boerenkool wordt meegekookt met de pasta. Vervolgens wordt er een saus gemaakt van ui, plantaardige zuivelspread en zalm.
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de uien in dunne reepjes of in kleine stukjes.
Verhit de olie in een wok en fruit de uien 3 minuten. Zet het vuur laag en laat het nog 10-12 minuten smoren met de deksel op de wok.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de boerenkool toe en kook de laatste minuut mee.
Snijd de zalm in stukjes.
Giet de pasta en boerenkool af en vang een kopje kookvocht op.
Meng de zuivelspread door de ui en roer voorzichtig de zalm er doorheen.
Meng de pasta en de boerenkool door het uienmengsel.
Breng op smaak met peper en voeg eventueel kookvocht toe.