Spaanse schotel met chipolataworstjes

Porties: 4 Totale tijd: 25 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Chipolataworstjes met olijven en gnocchi
pinit
Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd 25 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Winter

Beschrijving

Heerlijk snel gerecht bomvol smaken door de combinatie van groenten en olijven. De chipolataschotel wordt gecombineerd met spinazie, cherrytomaten en groene olijven zonder pit. Serveer de chipolataschotel met de gebakken gnocchi.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 4/5 van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi met eventueel zout in ca. 15 minuten goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

  1. Snijd ondertussen elk chipolataworstje in 3 stukken.

  1. Verhit de rest van de olie in de hapjespan. Bak de worst en paprikapoeder 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee.

  1. Laat de olijven uitlekken en voeg samen met de cherrytomaten, de halve kippenbouillontablet en 200 ml heet water toe, breng aan de kook en laat 5 minuten op laag vuur koken. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

  1. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Strooi over de schotel en serveer met de gebakken gnocchi.

Keywords: vleesgerecht, glutenvrij, zuivelvrij
Ingedeeld onder