Rijstbowl met zalm en mango

Porties: 4 Totale tijd: 25 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Rijstbowl met warm gerookte zalm, mango en limoen
pinit
Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktijd 25 minuten Totale tijd 25 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Zomer, Lente

Beschrijving

Heerlijk frisse rijstbowl met warm gerookte zalm en de mango stukjes met een mayodressing met limoenrasp en -sap. Lekker makkelijk om klaar te maken in zo'n 20 - 25 minuten.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met de rijstazijn en laat staan tot gebruik.
  2. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil van en pers de vrucht ui
  3. Meng de mayo met de coconut aminos, sesamolie, 1 tl limoensap en het -rasp
  4. Snijd de mangostukjes iets kleiner en de komkommer in blokjes van 1 cm, de radijsjes in heel dunne plakjes en de sla in dunne repen.

  5. Verdeel de zalm in kleine stukken en meng met de rest van het limoensap.
  6. Verdeel de rijst, de mango, komkommer, radijs, sla en zalm over de kommen.
  7. Verdeel de mayodressing erover en bestrooi met het sesamzaad.
Keywords: visgerecht, zuivelvrij, glutenvrij
Ingedeeld onder