Aardappelsalade met tonijn

Porties: 4 Totale tijd: 25 minuten
Aardappelsalade van krieltjes met tonijn en sperziebonen
pinit
Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 25 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Zomer

Beschrijving

Voedzame salade met aardappels, tonijn, sperziebonen, krulsla, ei en olijven. Voor de smaak zijn vooral zwarte olijven erg lekker in deze salade. Voor de dressing kun je nog de honing mosterd dressing van Remia toevoegen, maar zelfs zonder de dressing is de salade vol van smaak. 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de ui in ringen en laat de blikjes tonijn uitlekken. 

  2. Kook de aardappelen in 10 minuten gaar.

  3. Kook ondertussen de eieren in 7-8 minuten hard, spoel ze onder koud stromend water af, pel ze en snijd ze in plakken.

  4. Kook de sperziebonen in 8-10 minuten beetgaar.

  5. Leg de krulsla in een slakom. 

  6. Giet de sperziebonen en de aardappelen af en schep ze over de sla.

  7. Verdeel dan de uiringen, de tonijn, de olijven en de plakken ei over de sla.

  8. Serveer met de dressing. 

Keywords: visgerecht, zuivelvrij, glutenvrij
Ingedeeld onder