Vegan pastasalade met pesto

Porties: 4 Totale tijd: 20 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Gevulde pastasalade met pesto en Griekse witte kaas
pinit

Vegan pastasalade met pesto

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 20 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Zomer

Beschrijving

Een heerlijke vegan pastasalade gemaakt van de glutenvrije ravioli agli spinaci. De pastasalade wordt gemaakt met paprika, groene botersla, zongedroogde tomaatjes, olijven, pesto en citroen. Geserveerd met brokjes Griekse witte kaas. Een zomers recept dat snel gemaakt is. 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en koel met koud water.

  2. Snijd de paprika’s in kleine stukjes.

  3. Meng de botersla, de paprikastukjes, de olijven en de zongedroogde tomaatjes met de pesto. Pers een halve citroen uit boven de salade en meng nogmaals.

  4. Roer de afgekoelde pasta er voorzichtig doorheen.

  5. Snijd de Greek white in kleine stukjes en bestrooi hiermee de salade.

Keywords: veganistisch, glutenvrij, snelle maaltijd
Ingedeeld onder