Salade van asperges, veldsla en rauwe ham

Porties: 4 Totale tijd: 20 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Salade van rauwe asperges met veldsla en rauwe ham
pinit
Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktijd 20 minuten Totale tijd 20 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Zomer

Beschrijving

Heerlijke salade voor het aspergeseizoen. De zelfgemaakte dressing van citroen, extra vierge olijfolie, honing en mosterd voegt een frisse smaak toe aan deze salade. De kappertjes maken het helemaal af. 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pers een halve citroen uit. Meng de sap met de olijfolie, honing en mosterd.

  2. Snijd de onderste 2 cm van de asperges en schil de asperges met een dunschiller. Schaaf met een dunschiller dunne linten van de asperges en meng ze met de dressing.

  3. Verdeel de versla erdoor en bestrooi met kappertjes.

  4. Vorm roosjes van de coburgerham door de ham rond te draaien en verdeel de roosjes over de salade.

Keywords: vleesgerecht, glutenvrij, zuivelvrij
Ingedeeld onder