Vegan ravioli met verse spinazie

Porties: 4 Totale tijd: 20 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Verse vegan glutenvrije ravioli agli spinaci met spinazie en kastanjechampigons
pinit
Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 20 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Beschrijving

Mijn geduld is beloond. Er was al een tijdje glutenvrije verse pasta te koop, maar die was niet zuivelvrij. Nu is er na lang wachten een verse glutenvrije en vegan ravioli te koop en de smaak is goed! Eindelijk is de smaak zo goed dat er nauwelijks iets bij hoeft, want de pasta vult ook goed. Toch besloten  er een lekkere spinazie met champignon roomsaus bij te maken. 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de vegan ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de champignons in plakken.

  3. Verwarm een wok op middelhoog vuur met de olijfolie. Bak hierin de champignons goudbruin. Voeg dan hand voor hand de spinazie toe en laat slinken.

  4. Voeg eventueel tuinerwten en de kokos kookroom toe. Roer goed door. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Schep de gekookte ravioli met een schuimspaan uit de pan en voeg ze toe aan de groenten. Warm kort mee. Serveer daarna met vegan geraspte kaas.

Keywords: veganistisch, glutenvrij, snelle maaltijd
Ingedeeld onder