Pasta met broccoli en maïs

Porties: 4 Totale tijd: 25 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Heerlijk vegetarisch pasta recept met vegan pesto
pinit

Pasta met broccoli en maïs

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 25 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Beschrijving

Dit recept eten we regelmatig door de week, omdat het lekker snel klaar is en iedereen vindt het lekker. Daarnaast is het vegetarisch en nu we minder vlees eten is dit toch wel een van onze toppertjes op vegetarisch gebied. 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de broccoli in roosjes en kook 3 minuten. Snijd de paprika in stukjes.

  3. Verwarm olijfolie in de wok en bak de paprika 5-10 minuten. Voeg de maiskorrels toe en warm even goed door.

  4. Roer de pesto erdoor en warm het al roerend door.

  5. Giet de broccoli af en schep door de rest van de groente in de wok.

  6. Serveren met verse basilicum en geraspte vegan kaas.

Keywords: glutenvrij, veganistisch
Ingedeeld onder