Noedels met gehakt, wortels en pinda’s

Porties: 4 Totale tijd: 45 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Lekker makkelijk noedelgerecht met winterwortelen en pinda's.
pinit
Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 20 minuten Kooktijd 25 minuten Totale tijd 45 minuten
Porties: 4
Beste seizoen: Winter

Beschrijving

Dit recept maak ik al heel lang en het heeft even geduurd voor ik een goede vervanging voor de boemboe mix had gevonden. In werkelijk alles zit soja en dat kan ik helaas niet eten. Tegenwoordig is er een heel uitgebreid assortiment van Kokki Djawa en die zijn vrijwel allemaar zonder gluten, zuivel en soja. Na lange tijd konden we dit recept weer eten, genieten. 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de winterpeen in kleine blokjes (brunoise). Wrijf de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.

  2. Verhit de olijfolie in de wok en bak de gehakt rul. Voeg de ui, winterpeen en champignons toe en roerbak tot de wortelen lekker knapperig zijn (5 - 10 minuten). 

  3. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.

  4. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Bestrooi het groente-gehaktmengsel met de pinda’s en serveer met de noedels. Serveer met coconut aminos. 

Keywords: vleesgerecht, glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij
Ingedeeld onder