Pittig gerecht door de gele curry en het gebruik van Thaise wokgroenten. De bloemkoolrijst vlakt de pittigheid wat af en we serveren het met ei, om de vlees te vervangen. Mocht je dit gerecht volledig vegan willen eten dan kun je het gerecht serveren zonder ei.
Garneren kan met verse koriander, maar mocht je hier geen liefhebber van zijn dan laat je het lekker achterwege.
Kook de eieren 8 minuten, laat schrikken met koud water. Pel ze en halveer ze.
Verhit 1 eetlepel wokolie en bak de Thaise wokgroenten 5 minuten. Voeg de gele currypasta toe en het blik kokosmelk en verwarm 3 minuten.
Pluk ondertussen de blaadjes koriander van de takjes.
Verhit een andere wok en bak de bloemkoolrijst 4 minuten op middelhoog vuur.
Verdeel de rijst en de gele curry over diepe borden/kommen en voeg het ei toe. Garneer met verse koriander.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.