Print opties:

Vegan ravioli met tonijn

Kookmethode
Keuken
Gangen
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Voorbereidingstijd: 9 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 19 minuten
Porties 4
Beste seizoen Geschikt voor het hele jaar
Beschrijving

Snel ravioli recept met broccoli, cherrytomaten en twee varianten tonijn. We voegen een tonijn met een twist toe en tonijn in olie toe. Het maakt eigenlijk niet uit welke twist je kiest, ze zijn allemaal lekker. Voor het serveren bestrooi je de salade met verse basilicum.

Ingrediënten
  • 500 gr verse glutenvrije en vegan ravioli
  • 750 gr broccoli
  • 250 gr cherrytomaten
  • 160 gr tonijn in olie
  • 85 gr tuna with a twist (smaak naar keuze)
  • 10 gr verse basilicum
Bereiding
  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in een pan met kokend water in 3 minuten beetgaar. Giet af.

  2. Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Halveer de tomaatjes en snijd de basilicum in reepjes. 

  4. Giet ondertussen de tonijn af. Verdeel de tonijn met een vork in kleine stukjes. Meng de tonijn en de tuna with a twist in een kom en breng op smaak met peper.

  5. Meng in een pan de ravioli, broccoli en tomaatjes, verwarm goed door.

  6. Verdeel de tonijn erover en bestrooi met basilicum.

Keywords: visgerecht, zuivelvrij, glutenvrij, snelle maaltijd

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.