Print opties:

Vegan ravioli met verse spinazie

Kookmethode
Keuken
Gangen
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 15 minuten Totale tijd: 20 minuten
Porties 4
Beste seizoen Geschikt voor het hele jaar
Beschrijving

Mijn geduld is beloond. Er was al een tijdje glutenvrije verse pasta te koop, maar die was niet zuivelvrij. Nu is er na lang wachten een verse glutenvrije en vegan ravioli te koop en de smaak is goed! Eindelijk is de smaak zo goed dat er nauwelijks iets bij hoeft, want de pasta vult ook goed. Toch besloten  er een lekkere spinazie met champignon roomsaus bij te maken. 

Ingrediënten
  • 500 gr Vegan ravioli agli spinaci (AH)
  • 500 gr kastanjechampignons
  • 800 gr spinazie
  • 200 gr tuinerwten (optie)
  • 200 ml kookroom kokos
  • 1 el olijfolie
  • 100 gr geraspte kaas (vegan)
Bereiding
  1. Bereid de vegan ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de champignons in plakken.

  3. Verwarm een wok op middelhoog vuur met de olijfolie. Bak hierin de champignons goudbruin. Voeg dan hand voor hand de spinazie toe en laat slinken.

  4. Voeg eventueel tuinerwten en de kokos kookroom toe. Roer goed door. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Schep de gekookte ravioli met een schuimspaan uit de pan en voeg ze toe aan de groenten. Warm kort mee. Serveer daarna met vegan geraspte kaas.

Keywords: veganistisch, glutenvrij, snelle maaltijd

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.