Print opties:

Vegan pastasalade met pesto

Kookmethode
Keuken
Gangen
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 15 minuten Totale tijd: 20 minuten
Porties 4
Beste seizoen Zomer
Beschrijving

Een heerlijke vegan pastasalade gemaakt van de glutenvrije ravioli agli spinaci. De pastasalade wordt gemaakt met paprika, groene botersla, zongedroogde tomaatjes, olijven, pesto en citroen. Geserveerd met brokjes Griekse witte kaas. Een zomers recept dat snel gemaakt is. 

Ingrediënten
  • 500 gr glutenvrije ravioli agli spinaci (vers)
  • 2 rode paprika
  • 100 gr groene botersla
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 1 pk Greek white (Violife)
  • 75 gr zwarte olijven
  • 2,5 tl groene pesto (vegan)
  • 1 citroen
Bereiding
  1. Kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en koel met koud water.

  2. Snijd de paprika’s in kleine stukjes.

  3. Meng de botersla, de paprikastukjes, de olijven en de zongedroogde tomaatjes met de pesto. Pers een halve citroen uit boven de salade en meng nogmaals.

  4. Roer de afgekoelde pasta er voorzichtig doorheen.

  5. Snijd de Greek white in kleine stukjes en bestrooi hiermee de salade.

Keywords: veganistisch, glutenvrij, snelle maaltijd

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.