Snel en gemakkelijke te maken milde curry, kan met een gele curry of een korma gemaakt worden. Bijzondere combinatie door de kikkererwten en de mango. Ik gebruik diepvries mango stukjes, deze zijn al gesneden en kun je direct toevoegen.
Deze curry eet je met pappadums en natuurlijke verse koriander.
Was de komkommer, halveer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel.
Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui.
Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok en fruit de uien 2 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de currypasta toe en fruit 2 minuten mee.
Voeg de kikkererwten, tomatenblokjes, komkommer en kokosmelk toe, breng aan de kook en kook het geheel in ca. 8 minuten op laag vuur gaar.
Voeg de mango de laatste 3 minuten toe en kook mee.
Snijd de koriander grof.
Garneer de curry met de koriander en serveer met de glutenvrije pappadums.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.