Smaakvolle traybake met lekker veel groentes en groene olijven. De runderchipolata worstjes worden gemarineerd met harissa voor een pitte smaak. De broccoli, tomaatjes en de worstjes worden de laatste 10 minuten toegevoegd aan de ovenplaat.
Mocht je deze traybake vegetarisch willen maken, gebruik dan vegetarische worstjes in plaats van runderchipolata. De bereiding is verder exact hetzelfde.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de paprika in smalle reepjes.
Verdeel de zoete aardappelblokjes, de paprika en de olijven over een met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel met olie en rooster 30 minuten in het midden van de oven.
Snijd de broccoli in roosjes en kook 3 minuten. Giet deze af en laat staan tot gebruik.
Meng de harissapoeder met 1 el olijfolie in een kom. Snijd de runderchipolata in kleine stukken en meng de worstjes met de harissa de kom. Laat staan tot gebruik.
Voeg de laatste 10-15 minuten de broccoli, de tomaatjes en de worstjes toe.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.