Smaakvol pastarecept door de gekruide kippendijenvlees met gedroogde oregano en een laagje witte bloem. De sperziebonen en trostomaten worden samen met verse tijm toegevoegd. Een glas witte wijn toevoegen en dan nog even lekker laten pruttelen.
Kook de glutenvrije penne volgens de omschrijving.
Pluk de tijm van de takjes en hak het fijn.
Kook de sperziebonen 8-10 minuten.
Snijd de trostomaten in kleine stukjes.
Snijd de kippendijen in blokjes; bestrooi met zout, peper en de helft van de oregano en hussel dan om met wat bloem tot ze een wit waasje hebben.
Verhit wat olijfolie in de wok. Bak de kip kort al omscheppend tot het rauwe eraf is.
Voeg tomaten, uitgelekte boontjes, de rest van de oregano, tijm en tomatenpuree toe aan de kip.
Giet de wijn erbij en laat nog even goed warm worden. Laat minimaal 5 minuten met deksel erop sudderen.
Serveer samen met de pasta.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.