Heerlijke kruidige roti met aardappelen, sperziebonen, tomaten, kip, ei en curry madras. Voor de curry madras gebruik ik de kruiden van Jonnie de Boer, deze kruiden zijn wat complexer van smaak en passen goed bij deze eenvoudige roti.
Voor de roti gebruik ik glutenvrije tortilla's. Je kunt de roti vellen natuurlijk ook zelf maken van glutenvrij meel. Helaas zijn glutenvrije rotivellen nog niet verkrijgbaar in een winkel of online.
Schil de aardappelen en snijd in stukken van 2 cm. Snijd de kip in blokjes.
Verhit de olie in wok. Fruit de curry madras 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak 3 minuten op hoog vuur.
Kook de boontjes in 8 minuten beetgaar en kook de 3 eieren in 8 minuten.
Voeg de aardappelen en het water toe en breng aan de kook.
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes. Voeg de tomaat toe aan de kip en laat 15 minuten zachtjes koken op laag vuur met de deksel op de pan. Voeg eventueel peper toe.
Giet het water af van de boontjes en spoel de eieren onder koud water af en pel ze.
Verwarm ondertussen de glutenvrije tortilla's 1 minuut per kant in een koekenpan.
Leg de wraps op de borden en verdeel daarover de kip, boontjes en de eieren.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.