Eenvoudige bowl, snel klaar en heerlijk als het zomers warm wordt om buiten te eten. De rijstbowl wordt gevuld met komkommer, wortel, bosuien, avocado's en gerookte zalm. De bowl wordt geserveerd met zwart sesamzaad en coconut aminos.
De gerookte zal kan eventueel gemarineerd worden met olien en coconut aminos, maar je kunt ook prima de gerookte zalm direct toevoegen.
Kook de poke bowl rice volgens de aanwijzing op de verpakking. Roer ⅔ van de rijstazijn door de rijst als deze nog warm is. Laat de rijst iets afkoelen.
Eventueel : meng de zalm met de peper, coconut aminos en olie. Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes.
Verdeel de rijst over kommen. Verdeel de zalm, komkommer, wortel, bosui en avocado erover. Bestrooi de bowl met het sesamzaad. Serveer met de coconut aminos.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.