Glutenvrije pizzabodem die met van alles bedekt kan worden. Wij eten de pizza het liefst met prosciutto crudo en tonijn bedekt met champignons en paprika. Uit de oven wordt deze geserveerd met rucola en vegan geraspte kaas. Met deze lekker bodem is iedere pizza mogelijk, doe inspiratie op uit een folder van een pizzeria en maak de pizza na.
Verwarm de oven voor op pizzastand (200 graden) en bedek 2 ovenplaten met bakpapier.
Leg de pizzabodems op de bakplaten en bedek deze met de tomatensaus.
Snij de paprika in in repen of in stukjes en snijd de kastanjechampignons in plakjes.
Bedek de pizza met de prosciutto crudo, tonijn, paprika, kastanjechampignons , de zwarte olijven en de Italisaanse pizzakruiden. Zet de pizza vervolgens 12 - 15 minuten in de oven en bak de bodem mooi bruin.
Haal na max. 15 minuten de pizza uit de oven en bedek deze met de rucola.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.