Smaakvolle pastasalade met rundercervelaat, sperziebonen, cherrytomaten en kleine zoetzure augurken. De dressing wordt gemaakt met mayonaise, mosterd en vocht uit het potje augurken. Deze salade staat snel op tafel en is hierdoor in de zomer altijd goed na een dag werken.
Kook de glutenvrije fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de laatste 3 minuten de gebroken sperziebonen mee. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Halveer ondertussen de tomaten en snijd de augurken in blokjes.
Verwijder het vel van de worst. Snijd de worst in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van een ½ cm.
Meng de mayonaise, de mosterd en 2 eetlepel vocht uit het potje augurken tot een dressing. Snijd de blaadjes van het basilicum fijn en voeg de helft toe.
Doe de pasta, sperziebonen, tomaat, augurk, rundercervelaat en dressing in een schaal en schep door elkaar.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van het basilicum.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.