Print opties:

Pasta pesto met snijbonen en broccoli

Kookmethode
Keuken
Gangen
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 20 minuten
Porties 4
Beste seizoen Geschikt voor het hele jaar
Beschrijving

Pastagerecht met snijbonen, broccoli en gerookte magere spekblokjes. Snel en eenvoudig recept en ook nog eens lekker door de toevoeging van pesto en  amandelstiften. 

Ingrediënten
  • 300 gr glutenvrije pasta
  • 250 gr mager gerookte spekblokjes
  • 400 gr snijbonen
  • 500 gr broccoli
  • 50 gr amandelstiften
  • 100 gr groene pesto (vegan)
Bereiding
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Kook de snijbonen in 10 minuten gaar.

  3. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze de laatste 3 minuten met de snijbonen mee.

  4. Verhit ondertussen een wok en bak de spekjes.

  5. Giet de snijbonen en de broccoli af en bak nog even kort mee met de spekjes.

  6. Roer de pesto erdoor en warm het al roerend door.

  7. Bestrooi met de amandelen.

Keywords: vleesgerecht, glutenvrij, zuivelvrij, snelle maaltijd

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.