Print opties:

Pasta met broccoli en maïs

Kookmethode
Keuken
Gangen
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 15 minuten Totale tijd: 25 minuten
Porties 4
Beste seizoen Geschikt voor het hele jaar
Beschrijving

Dit recept eten we regelmatig door de week, omdat het lekker snel klaar is en iedereen vindt het lekker. Daarnaast is het vegetarisch en nu we minder vlees eten is dit toch wel een van onze toppertjes op vegetarisch gebied. 

Ingrediënten
  • 500 gr broccoli
  • 4 paprika's
  • 300 gr maïs
  • 300 gr pasta (glutenvrij)
  • 90 gr basilicum pesto (vegan)
  • 200 gr geraspte kaas (vegan)
  • 15 gr basilicum (verse)
Bereiding
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de broccoli in roosjes en kook 3 minuten. Snijd de paprika in stukjes.

  3. Verwarm olijfolie in de wok en bak de paprika 5-10 minuten. Voeg de maiskorrels toe en warm even goed door.

  4. Roer de pesto erdoor en warm het al roerend door.

  5. Giet de broccoli af en schep door de rest van de groente in de wok.

  6. Serveren met verse basilicum en geraspte vegan kaas.

Keywords: glutenvrij, veganistisch

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.