Dit is mijn favoriete ontbijtje. Je moet alleen wel de avond van te voren de havervlokken met de kokosmelk in de koelkast zetten, want anders moet het heel lang koken de volgende ochtend. Dus niet vergeten en dan smullen maar.
PS: in de zomer is dit ontbijt ook lekker, maar dan koud.
's Avonds: giet 150 ml kokosmelk in een kom en voeg 50 g glutenvrije havervlokken toe. Zet dit in de koelkast en laat staan tot de volgende ochtend.
Giet alles uit de kom in een kleine kookpan en zet op het vuur. Voeg naar wens kaneel toe en de blauwe bessen (vers of bevroren maakt niet uit). Verwarm alles op tot het kookpunt en laat het dan zo'n 5 minuten zachtjes pruttelen.
Snijd de banaan in plakjes en leg dit in je ontbijtkom. Voeg vervolgens de warme havermoutpap uit het pannetje toe. Even laten afkoelen en dan smullen maar.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.