Smaakvolle groene curry gemaakt van de Thai green curry kruiden van Jonnie Boer. Naast Thaise roerbakgroenten voegen we ook courgettes toe, zodat de curry gevuld is met groenten. De Thaise roerbakgroenten zorgen voor een pittige curry. De kort gebakken biefstukpuntjes maken het helemaal af.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Schil en rasp de gember.
Verhit de olie in een wok en bak de biefstuk met ½ eetlepel van de green curry 3 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten tot gebruik.
Bak vervolgens de courgette, gember, roerbakmix en de rest van de green curry 4-5 minuten in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de kokosmelk toe en warm nog even goed door.
Snijd ondertussen de koriander grof. Verdeel de biefstuk en koriander over de groenten. Serveer met de rijst.
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.