Door de gnocchi goudbruin te bakken ontstaat er een heerlijk volle smaak. De toevoeging van gebakken courgette, cherry tomaatjes en vegan pesto maken van de gnocchi een eenvoudig pastagerecht. Bestrooi met gebakken pijnboompitten. Eventueel kun je nog geraspte vegan kaas toevoegen. Heerlijk voor zomerse avonden.
Voeg olie toe aan de wok en bak de gnocchi tot ze mooi goudbruin zijn.
Halveer de cherry tomaten en snijd de courgettes in kleine stukken.
Bak de courgette stukjes kort met een beetje peper en olie in een pan.
Bak de pijnboompitten goudbruin in een droge bakpan.
Doe de gebakken gnocchi in een kom. Voeg de courgette toe, de gehalveerde cherrytomaatjes en de rucola.
Voeg de pesto toe en roer voorzichtig door. Bestrooi met de pijnboompitten.
Lekker met geraspte vegan kaas
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.