Print opties:

Couscoussalade met komkommer

Kookmethode
Keuken
Gangen
Moeilijkheidsgraad Beginner
Beste seizoen Zomer
Beschrijving

Zomerse salade met cherrytomaten, peen julienne, komkommer, veldsla en rode ui. Het wordt een heerlijke maaltijdsalade door de toevoeging van couscous en Greek White.

Ingrediënten
  • 200 gram glutenvrije couscous
  • 250 gram cherrytomaten
  • 150 gram peen julienne
  • 1 komkommer
  • 150 gram veldsla
  • 1 rode ui
  • 1 vegan kruidenbouillonblokje
  • 25 gram pijnboompitten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1.5 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 blok Greek white
Bereiding
  1. Snijd de komkommer, tomaatjes en ui in stukjes. Snijd de Greek white in blokjes.

  2. Bereid de couscous volgens de bereidingswijze op het pak, met 1 bouillonblokje groenten. 

  3. Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder olie.

  4. Meng in een grote kom alle ingrediënten en serveer met de blokjes Greek white. 

Keywords: veganistisch, glutenvrij, snelle maaltijd

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.